Voor alle verzekerden van De Friesland

De Friesland

Een magazine over krachtige mensen en bijzondere families

Voor alle verzekerden van De Friesland

De Friesland

Een magazine over krachtige mensen en bijzondere families

Twee wensen, één oplossing

Je wilt als zorgverzekeraar je verzekerden graag informeren. Over wijzigingen in de polis en over de wereld van zorgverzekeringen. Én je wilt hen behouden. Want tegen het einde van het jaar kijkt toch iedereen om zich heen: welke zorgverzekeraar past bij mij? Samen met De Friesland combineerden we deze twee wensen tot één product: Fam. Een magazine over krachtige mensen en bijzondere families.

Een tikkie eigenwijs

We ontwikkelden een magazine vol persoonlijke verhalen en interessante inhoud. Een magazine voor de hele familie, dat inzicht geeft in zorgkosten en de bijzondere verhalen vertelt. Over onderwerpen die direct raken aan levens van verzekerden. Van jonge gezinnen tot senioren die vitaal willen blijven. Een magazine dat je oppakt, openslaat en doorbladert. Dag laagdrempelig en relevant is. Fam. is een eigentijds magazine met een eigen gezicht en een eigen verhaal. Stoer, recht voor z’n raap en een tikkie eigenwijs.

Meer Fam.!

Na de eerste editie in 2017 ontwikkelden we in 2018 een aantal digitale edities. In december 2018 viel de tweede papieren Fam. op de mat bij alle verzekerden van De Friesland. Ook nieuwe verzekerden ontvangen inmiddels het magazine. Een warm welkom!

Top